Relatietherpie Evergem

Relatietherapie

Opnieuw een weg naar elkaar leren vinden

Zelfs de beste relaties maken wel eens een moeilijkere periode door. Een moeilijke periode is soms nodig om dichter bij elkaar te komen, een moment om de liefde in de relatie te herontdekken.

Hoe ga je hiermee aan de slag?

Een relatietherapeut kan helpen om de spanning in je relatie te verminderen. Uitspreken van de problemen, irritaties en spanningen met een onpartijdig iemand erbij, kan reeds ontspannend werken. De relatietherapeut bemiddelt en vertaalt en geeft tips om de stress te verminderen. Vaak is het ook nodig dat de één of de ander afzonderlijk naar bepaalde thema’s kijkt.

Je krijgt inzicht in jouw patronen en de interactie hiervan met de patronen van de partner. In een relatie hebben we meestal de keus om het beste in elkaar boven halen, of het slechtste… De relatietherapeut helpt je de negatieve spiraal om te draaien.

Relatietherapie,
opnieuw een weg naar elkaar leren vinden

Alleen of met twee?

Als je echt iets aan je relatie wil veranderen is het zinvol om samen te komen. Als één van beide partners dit (nu) niet ziet zitten, dan kan je alleen komen en aan jouw deel en verantwoordelijkheid werken. Dit kan een positieve invloed hebben op je huidige relatie, of op een mogelijke volgende relatie.

“De kwaliteit van onze relaties bepaalt de kwaliteit van ons leven” 

Relatietherapie Sleidinge

Resultaten

Met jullie inzet en inspanning, kunnen jullie rustig weer naar elkaar toe groeien ipv van elkaar weg. Een relatiecrisis wordt zo iets waar je achteraf met dankbaarheid naartoe kijkt, dankbaar om wat het jullie gebracht heeft.

Katrien relatietherapeute

Katrien Ballinckx

Relatietherapeute
Scheidingsbemiddelaar 
placeholder user

Praktijkruimte te huur

Een fantastische plek
placeholder user

Praktijkruimte te huur

Een fantastische plek

Telefoon (Algemeen)

+32 474 86 51 37

Multidisciplinaire praktijk

Zwaantje 36 9940 Sleidinge (Evergem)

Logopediepraktijk

Onderdale 7 9910 Ursel